De laatste maand van het jaar, december, een maand vol met feestdagen. Een maand die voor ons bakkers het belangrijkste van alle 12 is. Wij mogen u als klant verwennen met de meeste smaakvolle producten die er in onze ogen maar zijn. Naast alle feestdagen zijn de dagen dat wij deze producten voor u mogen maken een feest op zich, lange dagen maar dat hebben wij er graag voor over, je ziet ons team echt extra genieten in deze dagen.
Het is dan ook leuk als ik op eerste kerstdag, na te hebben genoten van tijd met mijn gezin en samen met mijn oudste dochter de hele dag bezig ben geweest met lekkere dingen maken in onze eigen keuken, toch nog even mijn mail open en een mailtje krijg van een mevrouw die mij bedankt voor al het lekkers wat wij voor haar hebben gemaakt. Het gaf zoals ze zelf zei "de kerstbrunch dat beetje extra waardoor het perfect was".
Door deze paar woorden begreep ik weer wat het bakkersvak zo mooi maakt, je maakt niet alleen voedsel maar je maakt een stukje emotie. Producten die een tafel mooi maken, mensen een bijzonder gevoel geven en een dag perfect kunnen maken.
Als bloggende bakker geef ik u een kijkje in mijn leven als bakker/eigenaar van bakkerij Lex Brakenhoff. Een ambachtelijke bakkerij gevestigd aan de Dorpsstraat in het prachtige dorp Assendelft. Sinds 1947 actief als een echt familiebedrijf. Met oude tradities, niet bang voor vernieuwingen. We beschikken over een ruime sfeervolle winkel en een hypermoderne bakkerij. Mijn naam is Lex Brakenhoff en ik hoop dat u met net zoveel plezier mijn blog leest als dat ik hem schrijf.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten