dinsdag 6 november 2012

Oplaadpunt

Als ondernemer heb je regelmatig het gevoel dat een dag te kort uren heeft, duizenden dingen zijn er te regelen of vragen om je aandacht. Regelmatig zet je je gezondheid op een laatste plaats en vraag je van je gezin begrip, gelukkig heb ik het beste gezin dat ik mij wensen kan!
Als bakker heb je ook nog eens te maken met werk waar veel tijd in gaat zitten, tijd is immers smaak! Met de feestdagen in het zicht word de druk nog eens vertienvoudigd en geef je nog eens extra gas. Van mijn personeel vraag ik een zelfde instelling.
Nu kan je door blijven rennen en verwachten dat iedereen achter je aan blijft rennen maar dat is niet vol te houden, daarom proberen wij in ieder geval 1 keer per jaar met elkaar er even een avondje tussen uit te gaan, de motor op te laden. Het meest ideale moment voor ons is om dit net voor de december drukte te doen.
Zo gingen wij afgelopen zaterdag met het hele team even lekker uit, dit keer was er gekozen voor een filmpje pakken en goed eten. Maar het belangrijkste was dat we even weg waren van de werkvloer en het er eens lekker van namen.
Na een gezellig avondje wachtte er meteen weer een kort nachtje en een dag van rennen en vliegen, maar dat maakte mij niet uit want het motortje was weer opgeladen en klaar voor de komende tijd!

Lex

Geen opmerkingen:

Een reactie posten